...

Runoilija lasi tavaraa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.4.2004
Viimeksi paikalla: 2.9.2016 8:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pala palalta osa minua. Sinä, minä ja joku muu...
 

Kaunista katseltavaa,
minun rikki revitty unelma.
Ihanaa kuunneltavaa,
minun raastava itku.

Huomista ei ole, ainakin tuntuu näin.
Ei tunne, ei kärsi, ei rakasta, ei koske.

Sinä ja minä, olen onneton, onnettomampi kuin eilen
mutta en niin onneton kuin olen huomenna!

Selite: 
Tämä viikko on ollut yhtä tuskaa, eikä se lopu ei ainakaan huomenna.
Kategoria: 
 

Kommentit

tässä on mielenkiinoista leikkiä sanoilla

todella voimakasta tekstiä.

todella raastavaa..

 

Käyttäjän kaikki runot