Tuskien taival

Runoilija lasi tavaraa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.4.2004
Viimeksi paikalla: 2.9.2016 8:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pala palalta osa minua. Sinä, minä ja joku muu...
 

Miten hajalla ihminen voikaan olla?
Kuinka alas ihminen voikaan vajota?
Milloin loppuu kipu, koska häviää tuska?
Ehkä huomenna, ehkä viikon päästä
ei ehkä koskaan.

Tuskien taival, rikki revitty sydän.
Maahan poljettu mieli, Tuskien taival ei lopu koskaan.

Selite: 
Näin se menee, kun mikään ei tunnu miltään!!!!
Kategoria: 
 

Kommentit

joskus se loppuu..

tääkin hieno runo, kertoo hyvin siitä kunn tuntuu ettei jaksa.

Hyvää synttäriä!

 

Käyttäjän kaikki runot