Päästä minut pois

Runoilija dodecatheon

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.4.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Öisin valvottaa" mainittu.
 

Maalaan sinut eteeni
Pahuutesi täyttää huoneen
Kuin käärme
luikertelet minuun
Yritän paeta
mutta otteesi on luja
Raavin seinää
kynnettömin käsin
sitä mustaa, jonka pinnalla
veri erottuu
punaisina pisaroina

Huutoni hukkuu hiljaisuuteen
Kukaan ei kuule
Hengitykseni on raskas
keuhkoni ahtaat
Haluan ulos
tarvitsen ilmaa
Tukehdutat minut
Ahdistaa

Rikon ikkunan
Yritän hengittää
En saa happea
katson alas

Hyppään.

Painat minut katua vasten
Yritän nousta
Et päästä minua
Taistelen vastaan
Haluan olla vapaa

Irrotat otteesi
Annat etumatkaa
Juoksen paljain jaloin
verisenä ja likaisena

Kunnes kaadun.

Istun hiljaa nyyhkyttäen
En jaksa nousta
Olen turvassa nyt
Mutta en huomaa
käärmettä vierelläni.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot