Äänet sisälläni

Runoilija dodecatheon

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.4.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Öisin valvottaa" mainittu.
 

Hiljaa!
En halua kuulla!
Olet väärässä!
Sinua ei ole!

Jos teen kuten käsket
myönnän olemassaolosi
sinusta tulee todellinen
Mutta olet väärässä
en luovuta

Lopeta!
Kiellän sinut!
Taistelen vastaan!

Kuulen sinut
mutta kieltäydyn kuuntelemasta
En anna sinun satuttaa
en enää koskaan

Ei!
Ole hiljaa!

Hiljennän sinut
Sinua ei ole
Kuvittelen sinut

Hiljaa!

Sinua ei ole
Sinua ei ole

Sinua ei ole

Selite: 
Tähän, kuten muihinkin näihin synkistelyrunoihin, liittyy kuva, jonka joskus haluaisin toteuttaa lyhytelokuvan muodossa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot