Ystävä, minun.

Runoilija dodecatheon

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.4.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Öisin valvottaa" mainittu.
 

Minä valvon
valvon
valvon
ja valvon
En voi silmiäni sulkea

Vain sinä saat minut elämään
hetkessä.
Vain sinä saat minut unohtamaan
mikä minua öisin valvottaa
Vain sinä teet minusta hetkeksi
tärkeän.

Vain sinä nukutat käärmeen,
jotta saisin levätä
Vain sinä löydät minussa
haurauden.
Vain sinä voit jakaa ne aaveet
pimeässä.

Ilman sinua
minä ikuisesti valvon
Sinussa on vapaus
ja pakoreitti,
hetkellinen helpotus

Ja minä sinua pelkään.

Selite: 
Rakkaasta ystävästä tuli rakkaampi. Hänellä on aivan erityinen lahja. Kukaan muu ei pysty hiljentämään ääniä. Mutta pitääkö joidenkin asioiden muuttua? Entä jos ei muutu? Onko tämä se hetki, jolloin riskin ottaminen ei kannata?
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot