Tyttö ja Poika

Runoilija dodecatheon

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.4.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Öisin valvottaa" mainittu.
 

Istutaan omenapuun alla
ehkä viimeistä kertaa tänä syksynä
Oksat ovat jo huurteiset,
viimeiset lehdetkin tippuivat jo viikko sitten
Maa on kylmä

Otat kädestäni kiinni
kerrot kuinka vuosi sitten kompastuit
juuri tämän puun alla
Silloin tutustuit minuun
Puhdistin naarmusi ja sinä hymyilit

Katsot minua silmiin
mutta vain hetken, koska sinua ujostuttaa
Vaikka kyllähän sinä silmäni tunnet
Käännät pääsi ja silittelet sormiani
Jatkat tarinaasi vaikka olen sen jo monesti kuullut

Silloinkin otit minua kädestä kiinni
kysyit haluaisinko istua kanssasi hetken
Kerrot, että pelkäsit minun kieltäytyvän
Istuimme hiljaa vaikka miten pitkään
Se oli mukavin iltapäiväsi, sanot

Suukotat otsaani
puristat kättäni ja lupaat,
että keväällä, kun lumet ovat sulanneet
tulemme tämän puun alle istumaan
ja kerrot saman tarinan uudestaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot