Odotus

Runoilija HannaR

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 6.7.2023
Viimeksi paikalla: 23.4.2024 4:50

Asuinpaikka: Kuopio
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Heitin ensimmäisen kiven,
Putosi pohjalle.
Siellä olen minäkin, pohjalla.
Uponneena ja hylättynä.
Niin vesi sulkee minut sisäänsä.
Täälläkö odotan ikuisuuden valon värelyä uurteissani?

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienosti runosi ilmaisee valon odotusta, ja epävarmuutta siitä että tuleeko se ✨
Viimeinen rivi on vangitseva, jää mieleen pyörimään.
 

Käyttäjän kaikki runot