HETKI

Runoilija HannaR

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 6.7.2023
Viimeksi paikalla: 23.4.2024 4:50

Asuinpaikka: Kuopio
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Kastepisaroita silmäripsissäsi, aamun ensimmäinen värähtely.
Ei hätää, sinun kuiskaus tuulessa.
Se hetki on ikuisuus.
Sinun kätesi pyyhkii lujasti kastepisarat silmäripsieni tyvestä.
Mennään, sinun kuiskaus tuulessa.
Tartun lujaan käteesi, lähdemme yhdessä jatkamaan matkaa. Käännän kasvoni sinua kohti, olet siinä.
Se hetki on ikuisuus.
 
Katso, olen vierelläsi, vaikka kaadut, vaikka oksat repisivät vaatteesi, minä pysyn.
Hengitän tasaisen maan tahtiin. Autan sinut eteenpäin. Korjaan ehyeksi. 
Se hetki on ikuisuus.
~ ~ ~~
Vuorot ovat vaihtuneet.
Nyt minä olen tässä, varmana, pysyvänä.
Silitän sinun paperisia käsiksi, annan hetken levähtää välillämme. Kyynel tipahtaa poskesi poimuihin.
 
Se hetki on ikuisuus.
Olen tässä, pysähdyn ja hengitämme saamaan tahtiin, olemme yhtä ja samaa lihasta.
 
Se hetki on ikuisuus.
Sinä olit minun lähelläni, kuiskauksena olkapäälläni. Kannoit läpi elämän, kasvatit minulle vahvat juuret.

Nyt lähdet mutta, minä olen vierelläsi ja annan sinun kiitää tuulen kuiskauksena eteenpäin.
 
Päästän irti. 
Se hetki on ikuisuus.
 
Sinä olet minun ajatus, olet tähti taivaalla, aamun ensimmäinen kajastus.
Tiedän, että olet siinä silloinkin kun et enää ole.
Se hetki on ikuisuus.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Voi luoja tämä on koskettavaa ja kaunista!💖
Kerrassaan upeaa, hetket ovat pieniä ikuisuuksia.
 

Käyttäjän kaikki runot