Sinä ja minä

Runoilija HannaR

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 6.7.2023
Viimeksi paikalla: 23.4.2024 4:50

Asuinpaikka: Kuopio
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Sinä ja minä yhdessä, 
Virtaavana kuin meren aallot
Sinä ja minä yhdessä,
Kuin ilmaa halkovat pilvet.
Sinä ja minä yhdessä,
Vielä silloinkin kun kuu peittää auringon kasvot.
Sinä ja minä, olet vieressäni silloinkin kun henkeni huurtuu viimeisen kerran.
Sinä ja minä, virtaviivaisina yhdessä, kuiskauksena lehvästössä.
Sinä nukkumassa viimeistä unta yksin. Minä odotan, kunnes katseemme jälleen kohtaavat 
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea rakkausruno, kunpa kaikilla olisi elämä yhtä ihanaa.
 

Käyttäjän kaikki runot