Siinä sinä olet

Runoilija HannaR

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 6.7.2023
Viimeksi paikalla: 23.4.2024 4:50

Asuinpaikka: Kuopio
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Siinä sinä olet,
Pieni hahtuvaiseni.
Siinä sinä olet,
Varpaasi alla tulevaisuus.
Siinä sinä olet,
Sielu auki, maistelemassa tuulta.
Siinä sinä olet,
Hetken vielä minun omani.
Siinä sinä olet,

Juoksemassa sydän avoinna.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Onpas kaunis

tunne kätketty ylentyy 
Kerrassaan ihanasti kuvailtu, kunpa kaikki olisi pysyvää.
Ihana🙂
 

Käyttäjän kaikki runot