Kappaleina

Runoilija PieniSiipinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.1.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kappas, tatti ja vahvero vierekkäin.
 

Tää on pelkkä kaamos,
pään sisäs suuri kaaos.
Sekaisin mieli taas on,
vilisee kuin pieni laakso.

Aina surullisin mielin,
välillä mielinkielin,
kuitenkin sen tiesin,
kaiken paskan vielä nielin.

Humala tervetullut on,
mun elämäni ajaton,
on vihani mun rajaton
silti hän vielä rakas on.

Pääni täynnä huumetta,
tartun kiinni juuresta,
ikävästä suuresta,
en erota silmänlumetta.

Tarkoituksen kadotin
kun liikaa aina janosin,
itseäni varoitin
mut kappaleiksi hajosin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Menetyksen surusta
runosi kertoo
vaan huomenna paistaa
jalleen aurinko
maailma on rikas
ihanista ihmisista
sina olet yksi heista
pida silmat auki

 

Käyttäjän kaikki runot