Nimetön

Runoilija tai.kuus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.4.2004
Viimeksi paikalla: 17.10.2016 8:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

Ystävällisyys on portti ihmisten sydämiin. Rakkaus on avain sinne;)
 

Huomaatko sitä,
mietitkö milloinkaan,
kuinka lähellä
nauru ja itku on toisiaan?

Kun naurusi tulee sydämestä,
silmäsi täyttyvät kyynelistä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Asia on täsmälleen näin.

Koskettavan kaunis runo, jota lukee hymyillen ja kyyneleet silmissä :)

Kyllä on tuttua ainakin karjalaisen luonteenlaadun omaavilla.

Voi ihana runo! Koskettava. Kerronta on lapsenomaisen keveää mutta sanoma surusävyinen. Tykkäsin todella paljon!

Tämä on kyllä erittäin totta ja hienosti puettu runon muotoon. Taitaapa mennä suosikkeihin :)

aivan ihana ja upea ja ihana <333333 suosikkeihin

Totta, ja kun on tarpeeksi kyyninen ja katkera, ei osaa kumpaakaan.

Kiitos tästä runosta,- juuri tuon itkunauru 'kohtauksen' kokeneena tämä runo koskettaa ja sykähdyttää totuudellaan ja kauneudellaan.

Näinhän se menee... kyyneleet tulevat sydämestä.
Hieno runonen.

Tuo on kyllä totta. Joskus hysteerinen itkukin saattaa kuulostaa nauruntapaiselta. Jospa se menee niin, että kun oikein hauskalta tuntuu, niin voi päästää vähän itkua pois varastosta.

HYVÄ. Pidän.

~tämä on täyttä totta ainakin itseni kohdalla, olen monesti tämän todennut, hyvä runo~

Kyynel ja hymy väistelevät ja täydentävät toisiaan ihmeellisesti. (Kiitos kommentistasi!)

 

Käyttäjän kaikki runot