Muistovärssy

Runoilija tai.kuus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.4.2004
Viimeksi paikalla: 17.10.2016 8:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

Ystävällisyys on portti ihmisten sydämiin. Rakkaus on avain sinne;)
 

Muistokses aikanaan
sulle istutin taimia
keväisen maan.
Nyt ne ruusutarhoina
kukoistaa.

Et mielestäin vois
sinä kuihtua pois,
kun tuoksuna näyt
mihin tahansa käyt.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis on tämä muistoruno ajatukseltaan ja sisällöltään.

Ihanata=o)
Tää on niin tunnepitoinen, ettei tiedä hymyilisikö vai katoaisiko hetkeksi muistoihin.
Taidan tyytyä hymyllä peittämään ne muistot.
On hyvä muistovärssy.

Herkänkaunis runo poisnukkuneelle.

ihanan herkkä muistovärssy

 

Käyttäjän kaikki runot