Pakolainen

Runoilija tai.kuus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.4.2004
Viimeksi paikalla: 17.10.2016 8:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

Ystävällisyys on portti ihmisten sydämiin. Rakkaus on avain sinne;)
 

Ei liian pieni,
turhan suurikaan,
ollut mun
rakas kotimaa.

Mutta tulkitsin itseni väärin,
enkä mahtunut raameihin
asettumaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ovela! Otsikko jotain paljastaa, mutta ehkä suurempi kehys voisi antaa vapauden...

Jännittävää tulkintaa suuresta asiasta.
Pisti ajattelemaan :)

Tämä runosi pysäytti muutaman askeleen ajaksi! Olen itsekin etsinyt paikkaani maailmassa enkä ole malttanut asettua raameihin!

Jännittävästi kuvaat suuren tunteen!

Runo kipeästä aiheesta, hyvä pakolaisuuden kuvaus, vähän moniselitteinenkin. Varsinkin lopetusta voi tulkita monella tavalla ja erilaisin vivahtein. Pidän tavasta jolla se on sanottu. Minussa tämä synnyttää päällimmäisenä ajatuksen, että se mikä kotimaassa on itselle rakasta ja kuinka haluaa ajatella ja elää, ei kotimaan vallanpitäjien mielestä olekaan oikea tulkinta elämästä. Isänmaa asettaa kotimaanrakkaudelle raamit joihin ihminen ei mahdu.

upea.. niin tulkinnallinen, monivivahteinen..

 

Käyttäjän kaikki runot