(Kallion kolosta...)

Runoilija 872660cc4d239dc12025109aa6096906

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.4.2004
Viimeksi paikalla: 25.5.2019 20:31

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
6.5.2024
Facebook:

 

kallion kolosta
kasvaa
bonzai-puu
selkä aurinkoon päin
näkyvällä paikalla
tuulen runneltavana

hälisevät nuoret
kulkevat ohi
joku tumppaa tupakan
aivan jalkojen juureen

minä olen pieni!

mitä on bonzai
ilman huolehtivaa mestaria
ojassa rehottava paju
yksi puu
muiden joukossa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot