Ystäville

Runoilija 872660cc4d239dc12025109aa6096906

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.4.2004
Viimeksi paikalla: 25.5.2019 20:31

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
24.4.2024
Facebook:

 

Ystävyys
tärkeintä maailmassa
kuin luonnolle
vesi ja valo

Ystävyyden tanssilattialla
juhlitaan
heilutaan
halataan
jos joku horjahtaa
toinen ottaa kopin

ystävyyden juhlapöydässä
loistaa pinkki laavalamppu
kilistellään
nautiskellaan, nauretaan
nostetaan malja kuin trapetsitaiteilijat
tukevalle turvaverkolle
joka
ei koskaan petä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot