Malttamaton

Runoilija Neulatyyny

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.3.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oli kerran ihminen
joka nauroi kun oli iloinen
ja antoi itkun tulla kun se oli tullakseen.
Sitä ihmistä pelotti pimeässä, ja valoisassa se katseli silmät suurina kaikkea, mitä näki.
Se meni nallen viereen nukkumaan, ja rakasti ja vihasi omiaan kaikin voimin.
Aarteinaan se säilytti simpukankuorta ja linnunsulkaa.
Kun se suuttui tai innostui,
ei se välittänyt missä oltiin,
tai mitä muut sanoivat,
koska se ei vielä yrittänyt olla kukaan muu kuin oli.
Se ei vielä tiennyt, miten tukkoon menee,
kun pidättää itkuaan ja tärvelee ilonsa.


Sitä ihmistä minulla on ikävä.

 

Asuntoni vaiti ja
mieleni kärsimätön

eikä aika vain kulu

Päiväni täynnä levottomia unia ja
jo menneitä viimeisiä käyttöpäiviä ja

pöly kelluu hitaasti ilmassa
auringonvaloa vasten

tahtoisin kätesi lantioni kaarelle
huulesi niskaani vasten

mutta aika ei vain kulu ja

minä tiedän etten ole ainoa
enkä minä välitä

kunhan olen sinulle edes yksi monista
kunhan olen edes varasuunnitelma

Pahinta on etten tiedä olenko
-ajan kuluttuakaan

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot