Maanantaikrapula

Runoilija Neulatyyny

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.3.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oli kerran ihminen
joka nauroi kun oli iloinen
ja antoi itkun tulla kun se oli tullakseen.
Sitä ihmistä pelotti pimeässä, ja valoisassa se katseli silmät suurina kaikkea, mitä näki.
Se meni nallen viereen nukkumaan, ja rakasti ja vihasi omiaan kaikin voimin.
Aarteinaan se säilytti simpukankuorta ja linnunsulkaa.
Kun se suuttui tai innostui,
ei se välittänyt missä oltiin,
tai mitä muut sanoivat,
koska se ei vielä yrittänyt olla kukaan muu kuin oli.
Se ei vielä tiennyt, miten tukkoon menee,
kun pidättää itkuaan ja tärvelee ilonsa.


Sitä ihmistä minulla on ikävä.

 

Taivas ropisee ja
taivas valuu auton tuulilasiin

Minä en liiku
maisemat viuhuvat ohi

Enkä minä haluaisi joutua näihin hetkiin,
ajatusteni piirrittämäksi

Aika on kulunut ja
aika on mennyt ja
aika on tehnyt minusta

rakkauden kerjäläisen
kaksikymppisen
elämäänsä kyllästyneen naisen

jonka mieltä viini iltaisin turruttaa

Enkä minä haluaisi olla tämä kuin olen
sillä tiedän etten ole kuin varjo entisestä
enkä edes varjo ole siitä
mitä voisin olla

pitäisi ja pitäisi
eikä kuitenkaan koskaan mitään

Ja taivas ropisee yhä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Runo puhuu syvällä äänellä sen, mitä ihminen tuntee ja mitä on joskus ollut. Surullista, mutta omalla tavallaan kuitenkin kaunista kertomaa.

Jokaisella on niitä hetkiä, aikoja, vuosia kun on vain varjona täällä mutta kyllä se aika muuttuu joskus. hieno runo

 

Käyttäjän kaikki runot