Hätähuuto pimeään

Runoilija Henzu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.3.2004
Viimeksi paikalla: 3.10.2016 12:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Se mikä ei tapa, se sattuu ihan *elvetisti!!
 

Jotkut teistä,
suljette silmänne,
kaikelta tältä..
En kiellä,
tuntuu siltä,
kuin ette välittäisi..
Mutta ei hätää,
pitemmän päälle,
kyllä minä ymmärrän..
En voi käskeä,
en voi polvillani anella,
teitä olemaan rohkeita.
Voin vain pyytää,
kyynelsilmin,
älkää jättäkö minua nyt.
Nähkää minut,
muukin kuin ulkokuori,
yrittäkää ymmärtää..
En jaksa,
en enää halua jaksaa,
tätä kaikkea yksin.
Pyydän...

Selite: 
Runoa vai todellisuutta, minulla taas omat mielikuvani, te muodostatte omanne..
Kategoria: 
 

Kommentit

Yhdyn edelliseen ja lisään, että lisäsin tämän suosikkeihini

näin se menee, ympärillä olevien ihmisten on helppo kadota, kun toiseen sattuu... Kaunis pyyntö, kipeä tunnelma. Hyvä.

 

Käyttäjän kaikki runot