Still thinking of you...

Runoilija Henzu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.3.2004
Viimeksi paikalla: 3.10.2016 12:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Se mikä ei tapa, se sattuu ihan *elvetisti!!
 

En halua sinua rakastaa,
en itkien ikävöidä takiasi.
Haluan unohtaa,
jatkaa eteenpäin,
hymyillen katsoa,
kun aurinko nousee.

En vain voi sitä tehdä,
unohtaa,
hymyillä,
katsoa eteenpäin.

Itkien herään aamuun uuteen,
päivän elän kaipauksen usvassa.
Illalla nukahdan,
palavan kaipuun,
suolaisten kyynelien keskellä.

Toivon vain,
että tulisit.
Pyyhkisit kyyneleeni pois,
halaten tuudittaisit minut,
rauhaisaan,
helpottavaan,
ja pitkästä aikaa onnelliseen uneen..

Selite: 
Tarviiko tästä mitään sanoa?..
Kategoria: 
 

Kommentit

Niinp. Ja sitä tunnemyllyä on niin vaikee ees pukee sanoiks. Mielummin tyytyy sitten vanhoihin samoihin. TAI JOTAIN.

Nätti tämäkin <3

Joo, joskus on tuntunut samalta.. :(
Mutta kyllä se siitä, minäkin selvisin ;)
Kauniisti runoiltu tunteet <3

olipa sitten surullinen runo,tuli vähän paha mieli tästä,mutta on huominenki ja toivottavasti hyvä huominen ilman kovaa kaipuuta....hyvä runosi

 

Käyttäjän kaikki runot