Songfic - Haaveissa

Runoilija Henzu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.3.2004
Viimeksi paikalla: 3.10.2016 12:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Se mikä ei tapa, se sattuu ihan *elvetisti!!
 

Here I am dreaming,
that someday you would need me,
and that you`d love me.
And so I`m waiting,
But I`ll never be lonely
I still got my dreams

Tulee yö, tyttö vajoaa taas unelmiinsa. Ajatukset vaeltavat ja harhailevat, mutta kaikilla on sama kohde, sinä.
Kyynel vierähtää silmäkulmasta tytön miettiessä. Hänestä tuntuu niin epätodelliselta, ei kukaan häntä ymmärrä, vaikka sanovatkin ymmärtävänsä. Ei sitä ikävää, sitä kaipuuta voi kukaan ymmärtää.
Ei hän kuitenkaan ole niin yksinäinen, hänellähän on silti unelmansa. Niihin hän lohduttautuu, uppoutuu..


Anytime, anytime
You wanna see me
Anywhere, anywhere
I`ll be there, you`ll see
Everything that I do is for you
Waiting for you, babe
Call me, it`s never too late

Ei väliä, missä tyttö on tai mitä hän tekee, ikävä polttaa sisällä.
Ei hän usko pojan häntä kaipaavan, mutta silti hän halua uskoa siihen, että on jotain mitä odottaa.
Kyynelten valuessa hän suuntaa katseensa tähtien valaisemalle taivaalle ja uskoo, ettei kannata luovuttaa, ei koskaan ole liian myöhäistä. Ei koskaan..


I saw you walking
and then I blew you a kiss,
but did you notice?
I heard you talking.
you said I`m too good to miss
Just let me say this

Tyttö katseesta ei voi olla huomaamatta sitä rakkautta, lämpöä. Vai voiko sittenkin..?
Kerta toisensa jälkeen tyttö uppoutuu pojan silmiin ja vajoaa vain syvemmälle haaveisiin.
Hän ei osaa päästää irti tuosta pojasta, olisi liian suuri menetys päästää hänet menemään.


I`ve heard that you want to be free,
that`s alright baby, if you`re free with me!

Ei tuo poika halua olla kahlittu kehenkään, hän haluaa olla vapaa kuin taivaan lintu, vapaa tulemaan, menemään ja tekemään, mutta olisiko se mahdottomuus tytön kanssa...

Selite: 
"Sitting here, thinking of you.."
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot