Nimetön

Runoilija Tenar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.3.2004
Viimeksi paikalla: 7.9.2016 20:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Eteenpäin, innoissani.
 

otatko minut joskus mukaan?

mukaasi leikkeihin
mukaasi menoihin
mukaasi hauskanpitoon
mukaasi kotiin

esitteletkö minut joskus omanasi
vaikken sitä täysin olisikaan
ei se oikeastaan ole huijausta
vaan meidän kahden välinen sanaton sopimus
kenties salaisuus

olenhan ollut tavallaan sinun
jo pitkän, pitkän aikaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot