Nimetön

Runoilija Tenar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.3.2004
Viimeksi paikalla: 7.9.2016 20:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Eteenpäin, innoissani.
 

Kuka sinä olet?
Pimeyteeni eksynyt,
kuin muisto menneistä ajoista.

Kuka sinä olet,
särkynyt astia,
joka odottaa vettä virtaavaa?

Kuka sinä olet?
Paperia ja kyniä,
salattuja ajatuksia.

Tahdon sinua lukea.

Kuka sinä olet?
Olen sairaalloisen kiinnostunut.

Oletko ehkä pelastukseni?

Selite: 
23.6.2008
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot