Nimetön

Runoilija Tenar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.3.2004
Viimeksi paikalla: 7.9.2016 20:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Eteenpäin, innoissani.
 

Minä käyn
joka yö
Kuiskailen suloisia sanoja korvaasi
valvon parhaani mukaan untasi
Silitän poskea
vedän peitosta
Hyväilen niskaa
kun käännyt
Ja aamulla kun heräät
olen jo mennyt
mutta tuoksuni viipyilee lähelläsi
muistuttaen käynnistäni

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot