Miksi et nähnyt minua näin?

Runoilija Tenar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.3.2004
Viimeksi paikalla: 7.9.2016 20:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Eteenpäin, innoissani.
 

Tyynenä, rauhallisena
täynnä energiaa
Kevään täyttämänä
Onnellisena

Miksi et nähnyt minua näin?
Koska luovutit
et enää uskonut
pelästyit ?

En tiedä

Miksi et nähnyt minua näin?
Ehkä näitkin
mutta vain muutaman kerran
Olinko useimmiten talven sulkema?

Miksi et nähnyt minua näin?
Olinhan onnellinen
Olinko, olinko?
Olin.
Kenties liiankin
tuudittautunut väärään uskoon
kohtalon johdatukseen luottaen

Miksi et nähnyt minua näin?
Enkö antanut kaikkeani
vai oliko se liikaa?
Tukehdutinko sinut
ja vaikean luonteesi
Oliko tämä siis oma vikani?

Miksi et nähnyt minua näin?
Tällaisena minut olisit halunnut
Tiedän sen.
Tätä tyttöä sinä rakastit
Miksi suljin itseni sinulta?
Miksi kadotin parhaat puoleni?
Miksi väsyin ja lannistuin?
Ei.
Se oli talvi, mikä minussa puhui
Olisihan sinun pitänyt se ymmärtää
Se oli talvi,
en minä
En tämä.

Miksi et nähnyt minua näin?
Näenkö minä itsekään?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot