Nimetön

Runoilija Tenar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.3.2004
Viimeksi paikalla: 7.9.2016 20:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Eteenpäin, innoissani.
 

Haluan sinut luokseni
vierelleni
lähelleni
syliini
sisälleni

Pian
nyt heti
Lopullisesti
Kokonaan
Ehdottomasti
Yksinoikeudella

Niin, että kietoudun ympärillesi
täytän kaikki aistisi
etkä näe tai tunne
mitään muuta
kuin minut.

Että unohdat itsesi
Että unohdan itseni

Haluan sinut
omakseni.

Selite: 
21.7.2008.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot