kun sanat loppuvat

Runoilija yödemoni

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.3.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen tällainen sanavalmis rääväsuu joka ei herkkiä sanoja kylvä muualle kuin runoihin ja perheenjäsenille.
 

Hiljaisuus ja suru.
Et niitä huomaa.

Kadotettu ystävä.
Yhteisiä salaisuuksia.

Ymmärrystäsi kaipaan.
Hiljaista.
Sanatonta.
Kuin olisimme henkisesti
toistemme käsistä
kiinni pitäneet.

Voiko kaikki yhteinen
kadota hiljaa
kuun säteillä seilaten?

Selite: 
ystävyys laimeni ajan myötä ja kun sen huomasin oli se jo kokonaan kadonnut..
Kategoria: 
 

Kommentit

Haikeaa ja kauniisti kirjoitettu. Jotkut asiat loppuvat aikanaan.

Oi miten surullista, haikeaa ja silti pidin!

 

Käyttäjän kaikki runot