Rakkaani

Runoilija yödemoni

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.3.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen tällainen sanavalmis rääväsuu joka ei herkkiä sanoja kylvä muualle kuin runoihin ja perheenjäsenille.
 

Tuoksut kuin keväinen sade.
Virkistävältä.
Pehmeältä.
Tuoksusi on täynnä lupauksia
lämmöstä ja rakkaudesta.
Kuin pieninä kevätpuroina
toisit solisevan ilon elämääni.
Sen pulppuavan onnen tunteen,
joka vatsani pohjan valtaa.
Avullasi meistä muodostuu
rakkauden meri, joka
on vain meitä varten.

Selite: 
Tein miehelleni kun en tiennyt vielä erosta..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot