Pakkaslumi

Runoilija yödemoni

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.3.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen tällainen sanavalmis rääväsuu joka ei herkkiä sanoja kylvä muualle kuin runoihin ja perheenjäsenille.
 

Kävelen hiljaa.
Vain pakkaslumi narskuu
jalkojeni alla.

Hiljainen, rakas ääni,
joka kertoo
talven taas tulleen.

Ulkona on pakkasta.
Rakkauskaan ei
minua enää lämmitä.

Yksinäiset askeleet.
Ystävätkin
katosivat viereltä.

Löydänkö ketään,
joka kävelisi
kanssani eteenpäin?

Selite: 
Runo puhukoot puolestaan...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot