Nimetön

Runoilija yödemoni

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.3.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen tällainen sanavalmis rääväsuu joka ei herkkiä sanoja kylvä muualle kuin runoihin ja perheenjäsenille.
 

Huomasin,
taas ikävöin,
vaikka muutit minut
ilmaksi haluamattani

Itkin ja pyysin anteeksi
mutta sanani vajosivat
katseesi alla maahan.

Minulle jäi vain
muistot ystävyydestä.
Ne minä varastoin sydämeeni,
jotta voisin niitä
lämmöllä muistella.

Sitten, kun kipu lakkaa...

Selite: 
Rakasta ystävää vieläkin ikävöiden
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot