Kyyhkyn kujerrus

Runoilija Alavamaa

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 16.2.2022
Viimeksi paikalla: 27.8.2022 12:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Kyyhkyn kujerrus 
herättää vielä aamuun
puut eivät puhu.

Seison tässä nyt
valmis vastaanottamaan
vanhan viisauden.

Minun mieleni
ei puhu aina totta
se kulkee yksin.

Minun mieleni
Ei tottele tarinaa
jonka kirjoitan.

Aamun äänissä
tyyneys jonka tunnistan
hetken on hyvä.

Aikanaan ehkä
opin kuulemaan senkin
joka on hiljaa.

Nyt seison tässä
valmiina hyväksymään
päivän kohinan.
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hiljaisuutta ja sen kohinaa ja muita ääniä kannattaa kuunnella.
 

Käyttäjän kaikki runot