Valon ja pimeän välissä

Runoilija Alavamaa

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 16.2.2022
Viimeksi paikalla: 27.8.2022 12:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Hämärän hivellessä
valon ja pimeän välissä
tasapainoilen
ja otan vastaan sen
mitä ansaitsen.
 
Ne sanoo
että universumilta saa mitä pyytää
että universumi kyllä tietää
kenelle annetaan hyvää.
 
Ne sanoo
että aikanaan kyllä ymmärrät
kun kaiken menneen käsität
olet vahvempi mitä tiedät.
 
Tasapainoilen
kaatuen
kontaten pimeässä itkien.
 
Universumi
rankaisten
antaa tasan sen mitä ansaitsen.
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kunnon selviytymistarina.
Joskus elämä voi olla vaikeaa, mutta lopulta helpottaa.
 

Käyttäjän kaikki runot