Ei auta selkokieli

Runoilija Alavamaa

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 16.2.2022
Viimeksi paikalla: 27.8.2022 12:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ei auta selkokieli 

kun pelkoa on mieli 

niin täynnä ja musta. 

 

Alusta käyn taas kaiken 

ajatus vaeltaen 

sielu hakien ohjausta. 

 

Laitan turvalukon kiinni 

piiloudun nurkkiini 

valo on ainut, josta välitän. 

 

Kun tunne kovaa puhuu 

järki äänen alle hukkuu 

en saa antaa huudolle valtaa. 

 

Vaan en osaa rauhoittua 

en uskalla rentoutua 

ne yllättivät silloinkin takaa. 

 

Niin sekava on kieli 

kun pelkoa täynnä on mieli 

sen alle voi heikompi murtua. 

 

Kunpa oppisin sen taltuttamaan 

Kunpa saisin sen laantumaan 

voisin viimein rauhaan asettua. 

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Myönteinen ajattelu auttaa, vaikeinakin aikoina <3
 

Käyttäjän kaikki runot