Dissosiaatiotiistai

Runoilija Alavamaa

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 16.2.2022
Viimeksi paikalla: 27.8.2022 12:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Sinä katsot minua
miten kävelen
samaa reittiä päivästä toiseen.

Ja minä katson sinua
miten kävelet
samaa reittiä päivästä toiseen.

Emme kohtaa
puolivälissä
askeleidemme harmonia
turvallista hyminää.
kuin en kulkisi koskaan yksin.

Näyteikkuna peilinä
jossa yhdistymme
vieraat kasvot samaan sieluun.

En minä sinua tunne
mutta tervetuloa kotiin.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan mainiota pohdintaa.
 

Käyttäjän kaikki runot