Tällaisina päivinä

Runoilija Alavamaa

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 16.2.2022
Viimeksi paikalla: 27.8.2022 12:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tällaisina päivinä 

kun tunnen herääväni itsenäni 

Yritän muistaa aikaa ennen. 

Kun kuljin vielä pystyssä 

selkä suorana ylpeänä 

ennen olin enemmän. 

 

Minussa oli niin paljon 

toisille varmasti liikaa 

jollekin jopa liian vähän. 

Nyt en ole enää mitään 

ja senkin vähän kannan 

huonosti ja hiljaa. 

 

Tällaisina päivinä 

yritän muistaa juuri minut 

Päästä minuuteni juurille. 

Kaikki ne kauniit asiat 

ja kaikki ne rumatkin 

piilotettuna diagnoosin alle. 

 

Tänään kun on hyvä 

pelkään huomista enemmän 

kuin mitä synkimpänä päivänä pelkään. 

Silloin kun huomista ei ole 

se on helpompaa sietää 

kun ei ymmärrä mitä menettää. 

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Syvältä riipaisevaa kerrontaa, elämä on ihmeellistä <3
 

Käyttäjän kaikki runot