Tee niin.

Runoilija AuringonHauta

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.2.2004
Viimeksi paikalla: 26.11.2015 16:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
14.9.1989

yksi tähti taivaan kannella, yksi kieli kanteleessa. yksi muiden joukossa.
 

Anna minulle se lupaus.
joka aikojen päähän jaksaa kantaa.
Anna minulle kaipaus,
Joka hiipuessaan jaksaa antaa.

Kosketa minua,
tavoin joihin kukaan muu ei pysty.
Kosketa minua,
niin syvälle ettei sinne muut ylety.

Katso minua aina,
kuin katsoisit viimeistä kertaa.
Katso minua niin,
ettei sinua muihin voi vertaa.

Rakasta minua,
niin ettei kukaan muu siihen kykene.
Rakasta minua,
niin kauan ettei aika enään etene.

Älä ikinä katoa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunista tekstiä, josta ei oikein mitenkään voi olla pitämättä. hienoa.

tykkäsin, kaunis on pyyntösi

 

Käyttäjän kaikki runot