Rakkaimpani

Runoilija anamchara

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kirjoittaminen on terapiaa
 

jos osaisin pukea sanoix
miten paljon susta välitän

jos pystyisin näyttämään
koko rakkauteni kirjon

jos kykenisin osoittamaan teoilla sulle

et koskaan epäilisi rakkautteni aitoutta sinuun

Selite: 
...`my preciousss`...
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot