sinä

Runoilija anamchara

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kirjoittaminen on terapiaa
 

en koskaan uskonut kohtaloon
en osannut luottaa tulevaan
en tajunnut et rukouxiin vastataan
en sanonut kuinka paljon rakastan
en luottanut varauxetta kehenkään

ennen sua en uskonut mihinkään,
mutta nyt...
Uskon, luotan, rakastan ja sanon sen sulle!

"I`m a believer!"...

Selite: 
rakkaalleni joka sai kuihtuneen sydämen taas pumppaamaan verta ;)
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot