mä rakastan

Runoilija anamchara

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kirjoittaminen on terapiaa
 

Rakastan tapaa jolla katsot mua,
hymyillen pyydät mua tulee sun lua.

Rakastan silmiis harmaansinisii,
niit sumuisii ja utuisii unelmii.

Rakastan syleilyys kaipaavaa,
kätes kun ympärille halajaa.

Rakastan pienii osoituksii
siit kuin sä rakastat mua,
katsot ja kosket ja kuuntelet mua.

Mä rakastan, arvostan, kunnioitan sua,
six lupaan, mä vannon, hyvin kohtelen sua.

Selite: 
mun miäs
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot