`se oikea`

Runoilija anamchara

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kirjoittaminen on terapiaa
 

Sä herätit mussa tunteen jonka olin haudannut syvälle sisimpään
ja näytit mulle maailman josta ennen halusin vain kadota pois
Sä osoitit kuinka paljon välität, ilman sanoja vaan teoilla
ja sait mut sua kaipaamaan ja suloisia unia näkemään...

Selite: 
;) tnään on hyvä fiilis :lol:
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot