pilvenpiirtäjä

Runoilija mirkku90

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos haluat elämääsi lisää huolia, älä väistele amorin nuolia!
 

pidän kädestä kiinni,
selälleen käy maahan makaamaan.

kielelleni lumihiutaleen nappaan

-kuka on pilven piirtäjä,
sekö taivaalle pilvet piirtää,
onks se nyt surullinen kun sataa...

kaksi maailmaa erilaista,
loogista näin...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

:) hieno tämä!

Mukava miete tämä

Hieno ja erilainen, pidän runoistasi.

 

Käyttäjän kaikki runot