kaatuva talo

Runoilija mirkku90

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos haluat elämääsi lisää huolia, älä väistele amorin nuolia!
 

tuulessa korttitaloa mä rakennan,
kaatuu liian usein,
uudestaan ja uudestaan,
aina jaksanut mä yrittää,
aina kohonnut,
luovuttamatta milloinkaan..
jotta taas päässyt tyrimään ja
alusta aloittaan...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot