julkinen- kauneus

Runoilija mirkku90

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos haluat elämääsi lisää huolia, älä väistele amorin nuolia!
 

katselen
itseäni peilistä noin
sata kertaa päivässä,
välillä kaupungilla myös
näyteikkunoiden kautta

monilla on kiire naimisiin
en tiedä
onko kyse siitä, että
haluaa sormuksen sormeensa,
vaiko vain julkisuutta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Onhan se turhamaista kyllä.
Mutta pidin silti tästä runosta paljon.
Tosta peilailustakin näkee sen niin hyvin kuinka paljon ihmiset haluavat muiden pitävän heistä ja haluavat rakkautta,

Luulen vaan, että kyllä naimisiin kohtuudella kerkiää mennä

 

Käyttäjän kaikki runot