katoavaa

Runoilija mirkku90

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos haluat elämääsi lisää huolia, älä väistele amorin nuolia!
 

kyseealaistanko kaiken,

miksi mikään ei ole pysyvää,
edes elämä..

enkö voisi kaupasta onnea ostaa?
sen taskuun laittaa ja talletuslokeroon
itseni piilottaa..

misi vihata ja sotia kun,
voisi vain rakastaa ja leikkiä kotia!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot