enkeleitä hiekassa

Runoilija mirkku90

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos haluat elämääsi lisää huolia, älä väistele amorin nuolia!
 

kuin sieniä sateessa
raidallisia, pilkullisia, yksivärisiä,
ruuhkaaikako, hyvä kun pääsisi
eteenpäin

mätiäkö lahnoja maassa
rapurusketus selässään

kääpivöt rakentavat
pikku pystejä lappareillaan
kisaten siitä kuka pystyttää suurimman

missasin rauhallisuuden,
käyn sienimeren keskelle lahnailemaan,
teen enkelin kuvan hiekkaan

aallon reuna hipoo sitä,
enkelini sai siivet,
ja se lähti lentoon!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis <3
Niin hyvä :)

Kaunis runo
omalla erilaisella tyylillään.
Pidin tästä.

Tää on ihan mahti! Vika kappale ah.

 

Käyttäjän kaikki runot