miljoona lupausta

Runoilija mirkku90

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos haluat elämääsi lisää huolia, älä väistele amorin nuolia!
 

kaikki ne lupaa
kymmenen hyvää ja yksitoista kaunista
eikä piittaa lupausten
toteuttamista

vaikka ne on valtaan päässy

nuoriso alkaa olla niille olemassa
vasta kun,
ne on täyttäny kaheksantoista ja
saa luvan äänestää

-mutt kuka silloin
niitä tahtois äänestää kun,
ne on selkänsä jo
murkkumassalle kääntäneet,
ja ihmisoikeudet hukuttaneet

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot