Synttärit&Kännissä-ei niin kivaa

Runoilija yönkulkia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

run to the shadow, falling to dreams, past, never wake up
 

Äsken, tein runon siitä, mikä,
muistutti mua onnesta
Nyt runon teen mä siitä että,
mikä onnesta,
mua muistuttaa.
En riimeistä
mä tiiä,
Oon tavis
joukossanne.
Unohdin jo mistä piti mun äsken puhua,
En mitään voi sille mä että oon nyt kännissä.
Toivon että ymmärrätte
ei aina ehkä kiva oo vanheta.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot