vielä auringon nousevan nään.

Runoilija yönkulkia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

run to the shadow, falling to dreams, past, never wake up
 

Taas sen tunnen,
yön tulevan.
Näe en suuntaani,
on ystäväni menneet,
öistä tietään kulkemaan,
minua mukaan pyytämättä.
Voi kuinka haluaisin olla seurassa muiden.

Ja minä itse,
miksi yksin vietän,
iltaani juoden;
tiedänhän, on aamu huomennakin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot