miten voi rakastua? Yönkulkijan onni

Runoilija yönkulkia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

run to the shadow, falling to dreams, past, never wake up
 

Hei, on se outoa?
aivan puskista näin
miten nyt,
yhtäkkiä voi rakastua?
Yönkulkija vain, yhtäkkiä, voi löytää sielunkumppanin.
Yöstä tästä, onnea etsimästä
miten tämä ees on mahdollista?,
ei, en ymmärrä.
ikinä en olisi uskonut-
kaikki on mahdollista!

Selite: 
ei, tämä ei ole edes runo, mutta tunne- se se on. hyvä rakkaus- se alkaa kaveruudesta, voimistuu ystävyydeksi ja lopulta- se on jopa rakkautta! miten tällaista voi olla- uskomatonta, mutta kaiki on mahdollista
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot