kirjo

Runoilija yönkulkia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

run to the shadow, falling to dreams, past, never wake up
 

En usko jumaliin,
on minulla varma olo ilman niitäki,
en toivo pahaa,
mutta saatan välittää hyvää.
En koe stressii,
ku nään asiat rennommin,
ja kun kuljen sivukujii,
voi nähdä elämän moninaisuuden.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot